LinkedIn voor overheidsprofessionals 

Schrijf je in voor ons 'on-demand' leerprogramma en leer wanneer het jou uitkomt!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Inhoud van het leerprogramma 'LinkedIn voor overheidsprofessionals'

Zó versla jij het algoritme [GRATIS webinar!]
In dit GRATIS webinar geven we je een interessant kijkje onder de motorkap van het platform LinkedIn. Daar bepaalt het algoritme wat jij op LinkedIn te zien krijgt. Maar hoe werkt dit algoritme? Rico vertelt het je!
 
Module 1: De Basis

Wil je succesvol LinkedIn inzetten als overheidsprofessional? Dan is de basis heel belangrijk: een compleet profiel, een sterk netwerk, en kennis van de kracht van LinkedIn. Inclusief praktische tips en trucs om de kwaliteit van je LinkedIn-profiel te verbeteren!

Module 2: Vertel jouw verhaal
Of je nu wilt werken aan je 'personal brand' of LinkedIn wilt inzetten om de organisatie te helpen bij het werven van nieuwe collega's: je hebt je netwerk een verhaal te vertellen! Maar hoe doe je dat? Hoe maak of deel je content, rekening houdend met het algoritme van LinkedIn? Je komt het te weten in deze tweede module!

Module 3: 1-op-1 sessie
Gefeliciteerd! Je bent helemaal op de hoogte van LinkedIn en hoe je dit kunt inzetten voor jezelf en jouw organisatie. Zit je nog met vragen? Bijvoorbeeld over de inrichting van je profiel? Of het maken van content? Je stelt ze tijdens een digitale 1-op-1-sessie met een van onze trainers!


Kosten
Het volgen van de gratis module is uiteraard kosteloos. Wil je de volgende stap zetten en toegang krijgen tot module 1, 2 en 3? Dan betaal je slechts 249,- ex. BTW per persoon. Je ontvangt na aanmelding een factuur.

Wil je met heel jouw team of organisatie meedoen? Dan gelden er andere tarieven:

Vanaf 5 deelnemers: 219,- ex BTW p.p.
Vanaf 10 deelnemers: 199,- ex BTW p.p.
Vanaf 25 deelnemers: 169,- ex BTW p.p.
Meer dan 25 deelnemers: op aanvraag

Wil je vooraf een offerte ontvangen? Stuur ons dan even een e-mail naar info@buzzzle.nl.

Over de trainer


Rico den Boer is Senior Online Consultant en Managing Partner bij Buzzzle communicatie en participatie B.V.. Dit is hét social media bureau voor de publieke sector.

Overheid en communicatie lopen als een rode draad door de carrière van Rico. Nadat hij zijn propedeuse Journalistiek behaalde, stapte hij over naar de opleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn studie startte hij zijn loopbaan bij de CDA Tweede Kamerfractie. 

In december 2017 richtte Rico samen met Kristel Buzzzle communicatie en participatie op. Inmiddels is Buzzzle een bureau met in totaal 5 mensen, gevestigd in een gloednieuwe kantoorloft in Sliedrecht, daar waar het allemaal begon.

De afgelopen jaren heeft Rico al meer dan duizend overheidsprofessionals getraind in het succesvol inzetten van LinkedIn, van gemeenten tot waterschappen en Rijksambtenaren.

Deel dit webinar