Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


​Webinar 'Verdienmodel van zonnepanelen' & Lancering Zakelijk Regionaal Energieloket

Steeds meer ondernemers schakelen over op duurzame energie en wekken zelf hun energie op. Vanwege het klimaat én als een slimme investering. Misschien staan zonnepanelen al op uw to-do lijst, maar is het er nog niet van gekomen. Of u heeft al stappen gezet, maar u komt niet verder.

Wij nodigen u van harte uit voor het webinar 'Het Verdienmodel van zonnepanelen' op donderdag 11 februari van 16.00 tot 17.00 uur.
Krijn Ratsma van Stichting Energieke Regio deelt zijn kennis over zonnepanelen voor bedrijfsdaken. Hij gaat in op de verschillende subsidiekansen en verdienmodellen en de te nemen hobbels om tot een investeringsbesluit te komen. Ook hoort u meer over de manieren om, al dan niet via collectieve inkoop, een kwalitatief goede installatie op het bedrijfsdak te krijgen.

Tijdens de bijeenkomst lanceren we ook het zakelijk Regionaal Energieloket. Eén loket voor bedrijven en maatschappelijke organisaties, met alle informatie over verduurzamen: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit.
U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Na aanmelden ontvangt u een bevestiging met deelnamelink. Kort voor het webinar ontvangt u nog een herinnering.

Deel dit webinar